Team

De rallysport draait niet alleen om de twee personen die tijdens de wedstrijd in de rallywagen zitten. Minstens even belangrijk voor een goed resultaat zijn de mensen daaromheen. Op deze pagina stellen de leden van het team zich aan u voor.

RuudRuud Middel – eerste bestuurder (rijder)
Ik ben al van kleins af aan liefhebber van de autosport en in het bijzonder de rallysport. Ik heb dan ook al heel wat autogeralateerde evenementen bijgewoond, van FIA GT en de 24 uren van Zolder tot de AutoRAI en de ELE Rally. Zelf aan autosport deelnemen was sindsdien een vurige wens. Toen ik net 17 was kreeg ik de kans een Fiat Cinquecento Trofeo over te nemen. Een droom ging in vervulling, een eigen rallywagen! Om ervaring als actief deelnemer in de rallysport op te doen heb ik in seizoen 2005 een drietal wedstrijden genavigeerd. Leerzaam, leuk en erg spannend! Vanaf seizoen 2006 nemen we met een gezellig team aan diverse nationale en internationale wedstrijden deel.
martijn-ebben1Martijn Ebben - tweede bestuurder (navigator)
Al van jongs af aan ben ik geïnteresseerd in de Rallysport. De afgelopen jaren was ik intensief langs, met name de Nederlandse rallypaden te vinden. Van alle motorsporten trekt mij de Rallysport het meest. De reden is waarschijnlijk de link met de openbare weg en het feit dat het door en door een teamsport betreft. Vorig jaar heb ik besloten een stap verder te gaan in de sport door daadwerkelijk mijn Navigator licentie te behalen en bij een coureur in te stappen. Tijdens mijn zoektocht naar een team waar men een navigator zocht ben ik in contact gekomen met het Ruud Middel Rally Team. De combinatie van een ervaren rijder die al vele jaren actief is en het complete team met de Fiat Seicento zijn voor mij een mooie manier om de Rallysport vanuit de auto te leren kennen. Ik heb er zin in! Ik hoop dat we veel lol gaan beleven en dat de resultaten dit jaar positiever stemmen. Voor ons in de auto, maar tevens ook voor alle overige betrokkenen.
simoneSimone Middel - tweede bestuurder (navigator)
Het Ruud Middel Rally Team volg ik als zusje van natuurlijk al vanaf het begin, maar in 2014 mocht ik voor het eerst in de auto plaatsnemen voor de Short Rally Kasterlee. Dit beviel goed en ik hoop nog heel vaak bij mijn broer in te mogen stappen om samen snelle kilometers te maken!
Tjakko Middel - teammanager en fotograaf
Als je zoon geen 24 maar 25 uur per dag bezig is met autosport is het moeilijk niet besmet te raken met dit virus. Omdat ik geen verstand van auto’s en techniek heb beperkt mijn rol zich tot het verlenen van wat hand en span diensten, waaronder het af en toe maken van een fotootje. Belangrijkste is het plezier dat we met z’n allen aan de rallysport beleven. Als trotse vader laat ik u graag door middel van de foto’s op deze sites meedelen in dit plezier.
DaveDave van de Ven - monteur
Sinds eind 2012 is Dave betrokken bij het team. Naast de service tijdens de wedstrijden verzorgt hij wekelijks het onderhoud van de Seicento. Ook levert hij met zijn bedrijf RLU Motorsport een bijdrage aan de onderdelenvoorziening.
BoyBoy de Graaff - monteur
Arno van der Aa - monteur
Marjon Middel-van de Laar - catering
BoyWies Jans - catering
Van carnavals-scharrel, naar vriendin, naar vrouw van...
Toen ik Ruud leerde kennen, werd het me al vlug duidelijk dat ik er de rally voor niks bij zou krijgen. Voor mij geen straf. Hou van de snelheid en geniet van het plezier en de voldoening dat Ruud hieraan beleefd.
Als enthousiast toeschouwer (modder, slootjes springen, hagel, en wind) heb ik zin in het komende rally seizoen.
Désirée van de Ven - catering


Programmeren Matthijs Verhulst