Fiat Grande Punto Abarth R3D

057kHet Ruud Middel Rally Team zal dit seizoen aantreden met een Fiat Grande Punto Abarth R3D. Na verkoop van de bekende gele Seicento is het team op zoek gegaan naar een opvolger. "Een paar stappen hoger en uit het Fiat gamma waren mijn twee eisen" aldus Ruud. Na enig zoekwerk werd een driedaagse trip naar Budapest gepland om deze Grande Punto op te halen. De auto is in 2007 door Abarth gebouwd en voorzien van een bijna 200pk sterke turbodieselmotor. Daarnaast beschikt de auto over een sequentiële zesversnellingsbak, verstelbare schokbrekers en dikke remmen. Ruud: "In niets vergelijkbaar met de Seicento en een nog niet eerder vertoonde verschijning in Nederland. Het debuut zal plaatsvinden tijdens de ELE Rally op vrijdag 26 en zaterdag 27 mei"

Comments are closed.


Programmeren Matthijs Verhulst