Sterk optreden wordt ditmaal niet beloond.

094kOnder ideale weersomstandigheden is het Ruud en Martijn afgelopen zondag niet gelukt om het sterke optreden tijdens de Twente Short Rally te belonen met een podiumplaats. Tot aan de vijfde klassementsproef reed de equipe ijzersterk en moest zij slechts luttele seconden toegeven op de naaste concurrenten. Met een top tien klassering in het vooruitzicht wilde de Seicento bij de start van de vijfde kp helaas niet meewerken. Iets in de aandrijving gaf de geest waardoor het team genoodzaakt was met een gematigd tempo naar de finish te rijden. Uitrijden telt weldegelijk dus werd er besloten om te proberen  binnen de toegestane tijd de start van de laatste proef te bereiken. Dit lukte en ook hier werd de finish gehaald. Uiteindelijk werd de equipe op een 13e plaats geklasseerd.

Comments are closed.


Programmeren Matthijs Verhulst