Winst in ELE Short Rally!

087kHet Ruud Middel Rally Team heeft vrijdag 3 juni met succes deelgenomen aan de eerste editie van de ELE Short Rally. Door de heftige regenval van de dagen daarvoor waren de drie verschillende proeven rondom Helmond iets ingekort, maar desondanks bleef er nog een uitdagend parkoers over. Navigator Martijn Ebben zat voor de eerste keer naast Ruud in de goed geprepareerde Fiat Seicento Trofeo. “Martijn had nog geen ervaring, maar de samenwerking tussen ons verliep voorspoedig” aldus Ruud. Dit was ook terug te zien aan de tijden op de eerste reeks proeven. Even leek het noodlot toe te slaan toen de auto hierna niet meer wilde starten na een korte service stop. Door kordaat ingrijpen van de monteurs kon toch begonnen worden aan de tweede reeks klassementsproeven. Deze waren gelijk aan de eerste reeks, maar nu in het donker. Een compleet andere ervaring. Zonder risico te nemen en met een paar kleine momentjes weet het team uiteindelijk als 8e algemeen en als winnaar in de klasse over het finishpodium te rijden! Ruud nogmaals: “Dit geeft veel vertouwen voor de rest van het seizoen. Rallyrijden is een echte teamsport en ik ben blij dat we een jaar hard werken, kunnen bekronen met de winst in onze thuiswedstrijd!”

Comments are closed.


Programmeren Matthijs Verhulst