Martijn Ebben complementeert team tijdens ELE Short Rally!

096kVanaf aanstaande ELE Short Rally, op vrijdag 3 juni, mag het team een nieuw gezicht verwelkomen! Martijn Ebben zal tijdens deze wedstrijd rondom Eindhoven en Helmond namelijk de taak van navigator op zich nemen. Martijn bezit pas kort zijn rallylicentie en heeft nog geen ervaring als actieve deelnemer. Wel heeft hij al vele rally's als fanatiek toeschouwer bezocht. Ruud: "Wij zijn al langere tijd op zoek naar een aanvulling binnen ons team. Iemand die serieus met de sport bezig is, maar bovenal bijdraagt aan een gezellig rallyweekend. Bij de kennismaking met Martijn tijdens een testdag in Emmer Compascuum had ik daar direct het volste vertrouwen in! Nu is het zaak Martijn gewend te laten raken met het pacenote systeem, zodat we tijdens de ELE Short Rally direct een goed resultaat kunnen neerzetten". Op de Team-pagina stelt Martijn zich even voor!

Comments are closed.


Programmeren Matthijs Verhulst