Programma 2016 bekend

Het team heeft er voor gekozen in 2016 niet alleen rally's te rijden, maar ook eens andere autosport facetten te proberen. "Rallyrijden blijft de mooiste vorm van autosport, maar ook één van de duurste en meest tijdrovende. Dat hebben we er voor over als alles goed gaat en we wedstrijden zonder al te veel problemen uit kunnen rijden. De afgelopen jaren was dat helaas niet het geval en dat kunnen we ons niet meer permitteren" aldus Ruud. Vandaar de volgende kalender: Zondag 13 maart: 1e wedstrijd ONK Autoslalom op circuit Midlands (Lelystad) Zaterdag 16 april: Circuitdag Abarth Club op Test Track Thedinga (Emmer-Compascuum) Zondag 8 mei: 5e Slalom van Zonhoven (België) Vrijdag 3 juni: 1e Short Rally ELE (Veldhoven) Zondag 28 augustus: 12e Titanic Short Rally (Kasterlee, België) Zondag 13 november: 2e Rally van Zuid Limburg (Landen, België)

Comments are closed.


Programmeren Matthijs Verhulst