Met nummer 64 naar Kasterlee.

simoneHet Ruud Middel Rally Team zal aanstaande zondag 31 augustus voor de derde maal aan de start verschijnen van de Titanic Short Rally. Deze wedstrijd vindt plaats in en rondom het Belgische Kasterlee en telt twee verschillende proeven die respectievelijk drie en vier keer verreden worden. Ruud zal deze keer vergezeld worden door zijn zus Simone, die haar debuut als navigatrice maakt! “Na jaren lang als toeschouwer bij diverse rally’s aanwezig te zijn geweest, mag ik nu eindelijk meedoen. Ik vind het spannend, maar ik heb er vooral veel zin in!” aldus Simone. Het team start zondag als 64e en mag het onder andere opnemen tegen een Corsa, Yaris en C2. Via www.rallyuitslagen.be blijft u zondag live op de hoogte!

Comments are closed.


Programmeren Matthijs Verhulst