Positiviteit overheerst na geslaagde testdag.

Het Ruud Middel Rally Team is er in geslaagd het seizoen 2013 met een positief gevoel te beeindigen. In de ELE Rally kwam de Seicento niet verder dan twee klassementsproeven en tijdens de Short Rally in Kasterlee moest de equipe na vier van de acht kp's de handdoek in de ring gooien. Het leek er dus op dat ook 2013 een verloren jaar zou worden. Om toch nog enkele kilometers te kunnen rijden, is het team op 11 oktober afgereisd naar het Duitse Niederrhein. Hier was op een oude legerbasis naast het vliegveld een rallyproef uitgezet. Ondanks de aanhoudende regenval heeft het team meer dan 100 kilometer op snelheid af kunnen leggen. "De auto heeft het geweldig gedaan. We zijn daarnaast een stuk wijzer geworden over bandenspanning en remverdeling in natte omstandigheden. Een geslaagde dag dus" aldus Ruud.

Comments are closed.


Programmeren Matthijs Verhulst