Revanche in Kasterlee!

Het Ruud Middel Rally Team zal dit jaar toch nog aan de start verschijnen van een Short Rally. Direct na het vroegtijdige uitvallen in de ELE Rally (begin juni) was onduidelijk wat de versprongen distributieriem voor schade had aangericht aan de Fiat Seicento Trofeo.
MCC Sport uit Veghel concludeerde slechts een gebroken klepveertje. “Ik was bang dat we voor de tweede keer op rij een motor af konden schrijven. Gelukkig bleek het dit maal mee te vallen en heeft MCC de schade keurig verholpen” aldus een opgeluchte Ruud.
De aan het begin van het seizoen geplande Short Rally van Kasterlee kan dus gewoon doorgang vinden. In 2011 maakte het team tijdens deze wedstrijd haar internationale debuut. Zonder succes, want tijdens de derde proef schoot de oliekoeler los. Ruud: “Sinds die mechanische pech hebben we geen wedstrijd meer uitgereden! Het wordt tijd om de negatieve spiraal te doorbreken! Het is tijd voor revanche!”.
Ruud zal tijdens de Short Rally Kasterlee genavigeerd worden door Rudy Geitenbeek. Ruud en Rudy hebben twee jaar geleden samen de ELE Rally gereden; tevens de laatste keer dat het team aan de finish kwam! Rudy: “De samenwerking tussen ons verliep toen uitstekend. We gaan er gewoon een leuke en geslaagde wedstrijd van maken!”.
De Short Rally van Kasterlee telt twee verschillende kp’s die elk maar liefst vier keer verreden worden. De start is op zondag 25 augustus om 09.00 uur. Rond 17.00 uur worden de eerste wagens aan de finish verwacht.

Comments are closed.


Programmeren Matthijs Verhulst