Samenwerking Ruud Middel Rally Team en RLU-motorsport

sticker-rluDe oorsprong van de samenwerking tussen het RMRT en RLU-motorsport ligt nog voor de geschiedenis van RLU-motorsport. In de winter van 2012 heeft Dave v/d Ven zich bij het team gevoegd om te helpen met de opbouw en service van de Fiat Seicento Sporting Trofeo. Dave v/d Ven heeft per 1 januari Racing Life United motorsport (RLU-motorsport) opgestart. Hierbij ontstond de mogelijkheid om het RMRT te voorzien van een extra stukje sponsoring. Zo kan RLU-motorsport ook een extra bijdrage leveren in de vorm van producten/onderdelen die het RMRT benodigd. Omdat de samenwerking nog pril is zal uit de eerste rally’s en service momenten moeten blijken of dit de goede keus is geweest. Maar daar hebben beide partijen de grootste vertrouwen in en zullen er alles aan doen om de doelen voor 2013 met succes te gaan bereiken!

Comments are closed.


Programmeren Matthijs Verhulst