ELE Rally: startnummer 80.

Aanstaande vrijdag zal equipe Middel / Geitenbeek met startnummer 80 op de deuren van de Seicento van start gaan tijdens de 47e Paradigit ELE Rally. Dit is niet alleen het laatste startnummer, het is ook vijf plaatsen achter de naaste concurentie. "Erg teleurstellend dat de wedstrijdleiding ons wederom niet op waarde schat. We zullen op vrijdagavond er alles aan doen om dit nadeel te minimaliseren" aldus Ruud. De startvolgorde op zaterdagochtend wordt gebasseerd op de einduitslag van vrijdag, het team weet dus wat haar te doen staat! Ruud en Rudy starten vrijdag om 19.50 uur vanaf het startpodium in Helmond. Om 20.15 uur staan zij aan de start van proef 1 in Vlierden. Hierna volgen Asten en Mierlo. Omstreeks 22.00 uur is er een 20 minuten service gepland aan de Spoorstraat in Helmond. Hierna volgens nogmaals de proeven in Vlierden, Asten en Mierlo.

Comments are closed.


Programmeren Matthijs Verhulst