Drie uit drie in Hengelo?

Ruud en Claudius staan zondag 7 november aan de start van de laatste wedstrijd van dit seizoen, de Conrad Euregio Rallysprint. Deze wedstrijd vindt plaats in Hengelo en telt vijf klassementsproeven over geheel verharde ondergrond. “Na de winst in de Paradigit ELE Rally en een tweede plaats tijdens de rallysprint in Etten-Leur gaan we ook tijdens deze derde wedstrijd van dit jaar voor een podiumplaats” aldus Ruud. Om de kans op succes te vergroten is de gele Seicento uitvoerig nagekeken, getest en verbeterd. Ook optisch staat de auto er weer mooi bij. Tijdens de vorige wedstrijd werd een chicane namelijk iets te snel genomen, wat resulteerde in een vervormd zijscherm, een beschadigde voorbumper en een kapotte spiegel.  Ruud: “Als je niet minimaal één keer per wedstrijd beide spiegels raakt, heb je niet scherp genoeg gereden is ons motto. Toen we voor de eerste maal de desbetreffende chicane ingingen hield ik rechts teveel ruimte, de tweede keer probeerde ik dit iets te fanatiek te verbeteren…”.
Het team zal zondag rond het middaguur starten en hoopt tegen 18.00 uur als eerste over het finishpodium te rijden!

Comments are closed.


Programmeren Matthijs Verhulst