Rallysprint Veenendaal eindigt met zware crash.

Afgelopen zaterdag werd rondom Veenendaal en Ede voor de tweede maal de Account Software Rallysprint georganiseerd. Ook het Ruud Middel Rally Team was aanwezig, maar niet in de gebruikelijke formatie.
Claudius, die normaal het navigeren voor zijn rekening neemt, nam voor de eerste maal plaats achter het stuur terwijl Ruud dit keer een pacenoteboek moest vasthouden.
Vol goede moed en met gezonde spanning werd er op de eerste klassementsproef gestart. Het eerste rondje ging voorzichtig en ietwat glijdend op het gladde asfalt werd de tweede ronde ingegaan. Hier ging het echter direct volledig fout. Een “rond haaks links” werd iets te snel ingegaan, waardoor vier blokkerende wielen niet linksaf maar rechtdoor gingen. De 20cm hoge stoeprand werd rechtsvoor geramd en fungeerde als een schans waardoor de Seicento kantelde en op het dak tegen een lantaarnpaal tot stilstand kwam.
Zowel Claudius als Ruud konden direct ongeschonden de auto verlaten. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.

Comments are closed.


Programmeren Matthijs Verhulst