Verslag ELE Rally.

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 juni vond voor de 45e maal de Paradigit ELE Rally plaats. Met startnummer 77 stond ook de gele Seicento van het Ruud Middel Rally Team op de lijst van deelnemers. Ruud en Claudius hadden een week ervoor de klassementsproeven al mogen verkennen en dat beloofde veel moois!

Helaas moest het team voor aanvang van de wedstrijd al een tegenslag incasseren. Servicemonteur Johann moest vanwege een blessure helaas verstek laten gaan. Een vervanger werd echter snel gevonden in Bob Hofs, monteur van het bevriende team van KAN Reclame Rally.

Op vrijdagavond stonden tweemaal de proeven in Asten en Mierlo op het programma. Om op zaterdag een goede startpositie te behalen, besloot het team meteen vol van start te gaan. Dit resulteerde op kp 1 in een spectaculaire 55e tijd. De volgende klassementsproef, Mierlo, werd na een zware crash geneutraliseerd. Tijdens de daaropvolgende service hadden monteurs Teun en Bob weinig werk en dus kon equipe Middel/De Beer met vertrouwen de nacht in.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Programmeren Matthijs Verhulst