Team klaar voor de wedstrijd van het jaar.

Op vrijdag 5 en zaterdag 6 juni vind voor de 45e maal de Paradigit ELE Rally plaats. Dé wedstrijd van het jaar voor het Ruud Middel Rally Team. De klassementsproeven, dit jaar 16 in totaal, liggen allen op een steenworp afstand van thuisbasis Veldhoven. Op vrijdag staan de proeven in Mierlo en Asten op het programma. Zaterdagmorgen wordt er in Stiphout en Vlierden gereden, vervolgens zijn Sint-Oedenrode en Wintelre aan de beurt. 's Avonds eindigt de wedstrijd met KP Oirschot en de altijd druk bezochte proef op Ekkersreijt. De finish halen is in een dergelijk lange wedstrijd al een hele kunst, dus heeft het team de afgelopen weken erg veel energie in de Seicento gestoken. Ruud: "De versnellingsbak is gereviseerd en de auto is voorzien van nieuwe remblokken en remschijven. Dat was wel nodig na de overwinning in Almere!". Meer informatie over deze wedstrijd volgt spoedig!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Programmeren Matthijs Verhulst