Seizoensstart in Fiat Seicento!

Zoals gepland zal het Ruud Middel Rally Team in 2009 weer in de vertrouwde formatie van start gaan. Echter zal het team tijdens de seizoensopening op 28 februari nog niet kunnen beschikken over haar nieuwe rallywapen, de Autobianchi A112 Abarth. "Het 1050cc motortje staat momenteel bij Alons Autosport voor de nodige extra pk's. De versnellingsbak is gereviseerd en ook nieuw plaatwerk is inmiddels geariveerd. Om echter niets te overhaasten hebben we besloten om de A112 pas in de tweede helft van het seizoen in te zetten" aldus Ruud.
Als tussenoplossing is het team op zoek gegaan naar een opvolger voor de Cinquecento. Na een lange zoektocht is de logische stap naar een Fiat Seicento gemaakt. Tjakko: "Met 108pk, een zes versnellingsbak en Proflex schokbreker een sprong vooruit ten opzichte van de Cinq.".
Meer informatie over het seizoen 2009, de A112 in opbouw en de nieuwe aanwinst kunt u binnenkort op deze pagina lezen!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Programmeren Matthijs Verhulst