Ruud start zaterdag het seizoen in Veenendaal.

Aanstaande zaterdag 1 maart zal Ruud op de bijrijdersstoel, naast Ronald Zalmé, het seizoen openen met de Account Software Rallysprint.
Deze wedstrijd bestaat uit twee verschillende klassementsproeven die beide in de gemeente Veenendaal zijn uitgezet. De twee rondkoersen moeten beide drie maal verreden worden wat het totaal op iets meer dan 46 wedstrijdkilometers brengt.
Naar verwachting krijgt het KAN Reclame Rallyteam een startnummer in de top 15 van het 60 equipes tellende startveld. Ruud: "We zullen zaterdagavond weten waar we staan, maar zowel de Saxo, het team, Ronald en ik zijn er klaar voor! Ons doel, er een bijzonder gezellige dag van maken, gaan we in ieder geval zeker bereiken!".
De wedstrijd begint zaterdag omstreeks 12.00 uur en zal rond 18.30 uur met de laatste equipes eindigen.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Programmeren Matthijs Verhulst