Seizoen 2008.

Na twee succesvolle seizoenen met de Fiat Cinquecento Trofeo heeft het team besloten op zoek te gaan naar een nieuw rallywapen. "We hebben in die twee jaar tijd veel geleerd en we hebben met de Fiat ook nog veel te leren, maar het is nu tijd om te investeren in de toekomst" aldus Ruud.
Ht team heeft daarom ook besloten om zelf een personenauto om te bouwen naar een rallywagen. "Op deze manier kunnen we de opbouw zelf bepalen en weten we exact hoe de auto in elkaar zit" legt Ruud uit. Om welke auto het gaat, houden we nog even geheim!
Daar het komende seizoen volledig benut wordt om het nieuwe rallykanon op te bouwen, zal het team in de huidige samenstelling niet aan de start verschijnen van rally's of rallysprints dit jaar.
[img]fotogals/diversen/HPIM2383.JPG[/img] Ruud is echter door Ronald Zalmé, van KAN Reclame Rally, gevraagd om plaats te nemen op de hotseat in zijn nieuwe Citroën Saxo. Ruud: "Over het antwoord op die vraag hoefde ik uiteraard niet lang na te denken. Ronald en ik kennen elkaar al een tijdje en we hebben vorig jaar samen de Emeloord Rallysprint gereden. Dit was een geslaagde en bovenal erg gezellige wedstrijd. Ik kijk dan ook met vol vertrouwen uit naar onze samenwerking!".
KAN Reclame Rally zal dit jaar deelnemen aan het Nederlands Rallysprintkampioenschap en een tweetal binnenlandse rally's. De gedetailleerde kalender is op de hoofdpagina van deze website te vinden.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Programmeren Matthijs Verhulst