Van start in ELE Rally!

Aanstaande zaterdag 2 en zondag 3 juni vindt voor de 43e keer de Paradigit ELE Rally plaats in en rondom Helmond en Eindhoven.

Het team gaat de uitdaging aan om voor de eerste keer deel te nemen aan een tweedaagse wedstrijd. "Onze eerste rally, die in Barneveld vorig jaar, telde slechts 10 proeven en beide wedstrijden in Almere dit jaar bevatte in totaal 18 kp’s. De ELE telt maar liefst 25 proeven, waarvan een aantal ‘s nachts verreden worden. Samen met de wisselende omstandigheden en de entourage om de rally heen, maakt deze wedstrijd heel bijzonder!" aldus Ruud. Daarbij komt dat de ELE Rally voor het team haar thuiswedstrijd is. Een ideale gelegenheid om het team en haar sponsoren extra in het zonnetje te zetten. "Met een extra grote en feestelijk versierde servicelocatie én een leuke promotie-actie moet dat zeker lukken!" besluit Ruud.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Programmeren Matthijs Verhulst