Verslag Almere Rally.

Nachtwerk van de monteurs zorgden ervoor dat de Cinquecento op zondag 1 april weer als nieuw aan de start stond van de LG Almere Rally. Deze wedstrijd telde twaalf proeven en beloofde zeker na de rallysprint van de dag daarvoor een ware slijtageslag te worden.

[img]fotogals/almererally2007tjakko/DSCF4994-klein.jpg[/img]

De eerste boucle van drie klassementsproeven werd rustig begonnen. Op zowel kp 1 als kp 2 werd de langzaamste tijd genoteerd, echter op dat moment hadden al twintig teams de wedstrijd gestaakt. Door een neutralisatie op proef drie konden Ruud en Claudius direct door naar de service. Hier werd de auto nogmaals nagekeken en klaargemaakt voor de twee proeven rondom Lelystad. Op de lange polderweg naar de start van kp 4

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Programmeren Matthijs Verhulst