Ruud in Micra tijdens Tank S Rallysprint!

Op 16 en 17 maart wordt het seizoen geopend met de Tank S Rally en Rallysprint in de omgeving van Emmeloord.

Ruud zal daar éénmalig de rol van navigator op zich nemen naast Ronald Zalmé. Ronald rijdt met een Micra in dezelfde klasse als het Ruud Middel Rally Team met haar Cinquecento. Ruud over deze éénmalige overstap: "Ik ken Ronald nu een half jaartje en we hebben sindsdien geregeld contact. Hij is de eigenaar van K.A.N Reclame en Belettering en heeft in die hoedanigheid bijvoorbeeld onze teamkleding verzorgt. Zijn vaste navigator gaat komend jaar zelf rijden en omdat hij nog geen vervanger gevonden had heeft hij mij gevraagd in te stappen". Deze unieke kans liet Ruud, in overleg met het eigen team, niet aan zich voorbijgaan. "Dit is een mooie gelegenheid om weer eens te navigeren. Ik weet zeker dat de samenwerking met Ronald goed zal verlopen en dat we een hoop plezier gaan beleven de 17e!" aldus Ruud.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Programmeren Matthijs Verhulst