Verslag Amsterdam Rallysprint.

Hieronder vindt u eindelijk het uitgebreide verslag van de LG Amsterdam Rallysprint die zondag 3 septmeber verreden werd.

Al om zeven uur arriveert het team op het parkeerterrein van dagblad De Telegraaf op industrieterrein Westpoort. In druilerige weersomstandigheden wordt de ruime serviceplek ingericht.

Na de verplichte documentencontrole wordt het Claudius en Ruud tijdens het verkennen van de klassementsproeven al snel duidelijk dat deze uitermate geschikt zijn voor het kleine Fiatje van het team. De beide rondkoersen bevatten veel chicanes en krappe doordraaiende bochten. Bijkomend voordeel is dat de wedstrijd volledig over verharde wegen verreden wordt.

[img]fotogals/amsterdam2006tjakko/DSCF4272.jpg[/img]Om 12.57 uur is het dan eindelijk zover. Ruud en Claudius mogen hun tijdkaart in ontvangst nemen. Inmiddels is het gestopt met regenen. Het wegdek is echter nog nat en de lucht nog dreigend grijs, daarom wordt er in overleg met monteurs Johann en Martijn besloten te starten op straatbanden met voldoende profiel om het water af te voeren.

De wedstrijd begint direct met een neutralisatie. Klassementsproef één kan niet verreden worden omdat er te veel auto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Programmeren Matthijs Verhulst