Treurig verloop Golden Tulip Rally.

Afgelopen weekeinde stond voor Fast Forward equipe Johan en Rianne Foederer in het teken van Nederlands grootste rally, de Golden Tulip Rally die afgelopen zaterdag 16 september verreden werd rondom Hellendoorn. Met startnummer 87 was het team vastberaden vol te gaan en een top 3 klassering in de klasse te behalen.

Het mocht echter niet zo zijn. Zonder ook maar één meter op snelheid gereden te hebben werd de wedstrijd na klassementsproef drie definitief gestaakt.

De Opel Ascona van equipe Meijer was hard van de weg geraakt en vatte vlam. Tot ons groot verdriet liet navigatrice Nancy Meijer hierbij het leven. Bestuurder en echtgenoot Patrick Meijer werd met zware verwondingen, maar buiten levensgevaar, overgebracht naar het ziekenhuis.

Rallysport kent risico’s, maar meer nog vele veiligheidsmaatregelen. Al deze voorzorgsmaatregelen konden dit helaas niet voorkomen. Wij wensen familie, vrienden en betrokkenen veel sterkte in deze moeilijk tijd.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Programmeren Matthijs Verhulst