Succesvolle Amsterdam Rallysprint.

Equipe Middel-De Beer heeft afgelopen zondag zeer succesvol de LG Amsterdam Rallysprint verreden.

Het team heeft continu vol gereden en heeft zich voor het eerst dit jaar kunnen meten met anderen. De Cinquecento heeft steeds haar werk gedaan en ook de samenwerking tussen rijder en navigator verliep super!

Naast vaste monteur Martijn (Ward kon vanwege ziekte niet aanwezig zijn) werd het team geholpen door Johann Franken. "Echt hartstikke tof dat Johann ons geholpen heeft. De manier waarop was grote klasse! Mede dankzij hem zijn we op een verdienstelijke 60e plaats algemeen en 3e in de klasse geeindigd" aldus Ruud.

Het volledige verslag van deze dag vindt u spoedig op deze site. Foto’s en filmpjes van de LG Amsterdam Rallysprint zijn te vinden op de pagina [url=http://www.ruudmiddelrallyteam.nl/multimedia.php]Multimedia[/url]).

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Programmeren Matthijs Verhulst