Testdag voor auto en team.

Op maandag 28 augustus aanstaande wordt op vliegbasis Niederrhein (Duitsland) een testdag georganiseerd voor rallyteams. Een ideale gelegenheid de Cinquecento te testen. De electrische problemen zijn dankzij de hulp van AB Cars opgelost, zij hebben na een grondige inspectie zowel de accu, de dynamo als de spanningsregelaar vervangen. "Deze testgelegenheid komt als geroepen. We kunnen nu niet alleen de betrouwbaarheid van de auto testen, ik kan tevens mijn rijvaardigheden verbeteren" aldus Ruud. Daarnaast moet de testdag zorgen voor meer vertrouwen in de auto en een beter samenspel tussen rijder en navigator.
Reeds het weekeinde na de test kan het geleerde in praktijk gebracht worden. Op zondag 3 september staat namelijk de LG Amsterdam Rallysprint op het programma. Claudius: "Deze wedstrijd leent zich uitermate voor onze auto. Niet laatste worden zit er dus zeker in!"

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Programmeren Matthijs Verhulst