Equipe Foederer finisht loodzware ELE!

Johan en Rianne Foederer hebben ondanks de nodige tegenslagen en het warme weer de finish van de 42e Paradigit ELE Rally weten te halen.

De zaterdag begon wisselvallig. De equipe had enkele proeven nodig in het ritme komen, op de tweede proef werd lek gereden en tijdens de derde en vierde klassementsproef was het weggedrag van de Astra niet optimaal door een te hoge bandenspanning.

Op zaterdagavond moesten de monteurs vol aan de bak door een missende derde versnelling. Met wat hulp van de mannen van Borgers, werd de versnellingsbak in minder dan een half uur gewisseld. Een prestatie van formaat!

Ondanks de warmte werd de zaterdag positief en op een goede positie afgesloten.

De zondag ging gelukkig voorspoediger en de twaalf resterende kp’s werden zonder al te veel problemen afgelegd. Na twee maal uitgevallen te zijn, reden Johan en Rianne op een bloedhete zondagmiddag in Helmond eindelijk over het finishpodium van hun thuiswedstrijd. En dat als 32e Algemeen en 3e N3!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Programmeren Matthijs Verhulst