Te Koop: Opel Astra Gsi 2.0 (klasse N3)

Zorgvuldig onderhouden auto, uit eind 1991, is voorzien van een setje Koni veerpoten (en een reserve setje van Bilstein) met speciaal vervaardigde Merwede veren. De gelaste 10-punts rolkooi is door MTM geplaatst en de originele computer is vervangen door een gechipte Bosch Motonic. De Cobra Monaco stoelen en QSP 4-punts gordels zijn slechts een jaar oud.

Het onderdelenpakket dat bij de auto geleverd wordt, bestaat uit: twintig velgen met banden (zowel slicks als intermediates in goede tot redelijke staat), plaatwerk (bestaande o.a uit: deuren, bumpers, vier spatborden, twee achterkleppen, een motorkap en een complete neus) en vele reserve onderdelen met o.a. diverse kabelbomen, een dashboard, achterbruggen, remklauwen, veerpoten en een stuurhuis.

Afgelopen winter is de auto compleet nagekeken. Zowel de motor (ca. 175 pk) als de F 20 versnellingsbak (met sperdifferentieel) is gereviseerd. De Astra staat in de grondverf en kan dus direct in kleur naar wens gespoten worden.

De vraagprijs voor de auto, inclusief het onderdelenpakket is

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Programmeren Matthijs Verhulst