Update Reconsales Rallysprint.

Inmiddels zijn er al enkele tijden bekend voor aanstaande zaterdag. Equipe Middel/De Beer zal tot 12.00 uur verkennen. Om 13.01 uur zullen de eerste deelnemers starten. Claudius en Ruud mogen om 14.23 uur beginnen aan de tweede editie van de Reconsales Vechtdal Rallysprint. Dit keer zorgt het team ervoor dat de Cinquecento over de finish komt. Dit zal rond 18.15 uur zijn.

Overigens is de Cinquecento sinds vandaag officieel klaar. Na vele uren werk en de nodige hulp is de auto gerepareerd en zelfs verbeterd. Door een aantal aanpassingen pakt de auto in lager toerengebied nu beter op, wat voor de nodige tijdwinst moet gaan zorgen. "Hoeveel sneller de auto is geworden zullen we zaterdag zien, belangrijker is dat de auto nu een stuk prettiger rijd!" aldus Ruud.

Tot zaterdag!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Programmeren Matthijs Verhulst