Geen Hulst, wel Hardenberg.

In een gezellig evaluerend gesprek na de rallysprint in Almere hebben Claudius en Ruud besloten om 27 mei in Hardenberg weer van start te gaan.

Oorspronkelijk stond de wedstrijd in Hulst op de kalender, die aanstaande zaterdag 6 mei verreden wordt. De auto is echter dusdanig beschadigd dat dat niet haalbaar bleek. Geen ramp, want de Reconsales Vechtdal Rallysprint, zoals de wedstrijd rondom Hardenberg officieel heet, belooft een mooi evenement te worden. Er worden drie proeven uitgezet die elk twee maal verreden moeten worden, alle in het buitengebied. Naast de twee bekende kp’s van vorig jaar is er een rondkoers aan het programma toegevoegd.

Op naar 27 mei dus! Het team kijkt er erg naar uit en is er klaar voor, nu de auto nog.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Programmeren Matthijs Verhulst