Verslag LG Almere Rallysprint.

Zaterdag 8 april 2006 was het dan eindelijk zover. Het Ruud Middel Rally Team zou haar debuut maken in de rallysport! De dag begon al erg vroeg, afgesproken was om rond 7.00 uur te verzamelen op het serviceterrein van de derde editie van de LG Rallysprint in Almere.

Na een hartelijke begroeting werd begonnen met het opbouwen van de service. De harde wind en de fikse regenbuien bemoeilijkte dit, maar na wat gestoei stond alles dan toch op zijn plaats.

Voor rijder Ruud Middel en navigator Claudius de Beer het sein op pad te gaan. Na de documentencontrole en het uitreiken van het routeboek konden de proeven verkend worden. De twee rondkoersen bevatten veel onverhard en bestonden zowel uit bochtige gedeeltes als zeer snelle stukken. Claudius en Ruud hadden voldoende tijd alles netjes op papier te zetten en dit vervolgens te controleren.

[img]fotos/almere06/foto1.jpg[/img]De start voor de equipe stond gepland om 12.58 uur. Tegen die tijd werd het droog en brak de zon zelfs door, een goed voorteken! De eerste klassementsproef werd echter na een tijd wachten geneutraliseerd. Schijnbaar hadden niet alle equipes hetzelfde devies als Ruud en Claudius: rustig aan en heel houden. Op naar de tweede klassementsproef dan maar. Ruud:

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Programmeren Matthijs Verhulst