Cinquecento in strijdkleuren!

Na een paar dagen druk snijden en plakken kon afgelopen vrijdag de Cinquecento bij beletteringsbedrijf Best Image opgehaald worden. En het resultaat mag er zeker wezen! Het witte wagentje is omgetoverd in een opvallende, kleurrijke verschijning. De striping is gebasseerd op die van de Astra van Fast Forward en zal zeker opvallen tussen al het andere verkeer!
Nadat de buitenkant door Best Image verzorgd was, kon bij Van de Gevel Autoservice te Veldhoven begonnen worden aan de binnenkant. Nieuwe wedstrijdstoelen en 6-punts veiligheidsgordels zijn geplaatst en een heuse on-board-camera is gemonteerd.<img class="nieuws" src="fotos/DSCF0197.jpg" />
Om er zeker van te zijn dat de auto aan de huidige veiligheidseisen voldoet is ze afgelopen zaterdag, tijdens de keuring van de Tank S Rallysprint, door de Technische Commissie bekeken. Aan een paar kleine puntjes moest gewerkt worden, maar dat gaat zeker lukken voor 8 april, het debuut van het Ruud Middel Rally Team tijdens de LG Almere Rallysprint!
Meer foto

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Programmeren Matthijs Verhulst