Het debuutjaar is van kiet!

Met dit eerste nieuwsbericht van 2006 willen wij u graag een gezond en sportief jaar toewensen. Tevens vind u hieronder een update van de vorderingen van het team voor het komende seizoen.
Het Ruud Middel Rally Team is druk in de weer alles gereed te krijgen voor haar eerste seizoen in de rallysport. Dit gaat echter niet zonder slag of stoot. Des te trotser zijn wij erop dat het RMRT volgend jaar zal gaan samenwerken met het team van Rallystichting Fast Forward. Ruud hierover: "Ik ken Johan en Rianne sinds de Rally van Hulst in 2004, waar we mekaar toevallig op een heuveltje tegenkwamen. Ze hebben mij het rallyen geleerd en ik heb mijn debuut bij het team mogen maken. Tijdens de GTR mocht ik zelfs de plaats van Rianne innemen, omdat zij nog steeds kampte met een heupblessure. De sfeer in de servicetenten, de gezelligheid van de mannen en de zorg eromheen heeft bij mij grote indruk gemaakt. Toen ik mijn plannen om in 2006 zelf te rijden aan Johan vertelde was hij meteen bereidt te helpen. Ook de monteurs stonden direct klaar als dat nodig moest zijn."
De samenwerking houdt in dat de teams elkaar, tijdens de rallyweekeinden die beide equipes rijden, helpen. Tevens zal de Cinquecento voorzien worden van dezelfde striping als die op de Astra te vinden is. Ruud opnieuw: "Op deze manier zijn we duidelijk te herkennen als één team en kunnen we sponsoren een extra mogelijkheid tot vergroten van de naamsb ekendheid bieden."
Ook de kalender voor beide teams is inmiddels zo goed als bekend. Het Ruud Middel Rally Team zal waarschijnlijk de sprints van Almere en Hulst rijden om vervolgens de rallies ELE, Ultimate en Vierhouten Pallets te kunnen starten. Equipe Foederer / Foederer zal starten in de Zuiderzee Rally, de ELE, de Ultimate en de Euregio.
Het gaat een mooi rallyseizoen worden!

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.


Programmeren Matthijs Verhulst